Tortatál

Fából készült tortatál, amin süteményeket is kínálhatsz, de dekorációs alapnak is kíváló.

Ebben a kategóriában egyedi elképzelés alapján rendelhető. Időről-időre találhatsz azonban kész tortatálakat is a késztemékek kategóriában, amiket azonnal megvásárolhatsz.

Fókuszban a környezet

A Katkaringó tortatál alapfestése környezetbarát festékkel és akrillal történik. A festés zárására illatos (narancs és fahéj) wax szolgál, ami a felületet víztaszítóvá, de nem vízállóvá teszi. Ez azt jelenti, hogy a víz cseppekké áll össze a felületen, letörölhető, de nem szabad folyó víz alatt és mosogatógépben mosogatni! Nedves ruhával tisztítható, de a sütemények, torták alá érdemes tortapapírt használni. Ne vágj közvetlenül a tortatartó felületén!

A tortatál használható torta állványként, vagy sütemény kínálóként, de szuperül díszíthető az ünnepi asztal is vele. Az évszaknak megfelelően dekorációs állványként szolgálhat textiltökökhöz, adventi koszorúhoz, festett húsvéti tojásokhoz, szárazvirág kompozíciókhoz. A lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

Festett, fa tortatál

A stílus, és a méretek változóak. Ebben a kategóriában egyedi igények alapján rendelhető tortatálakat találsz, ami azt jelenti, hogy kiválaszthatod a színt, a stílust és a mintát. Az azonnal csomagolható termékeket a készleten lévő termékek kategóriában találod.

Árak: 4500 Ft-tól 8500Ft-ig (típusoknál egyenként feltüntetve)

Minőségi anyaghasználat

Minden termék a legjobb minőségű fa alapanyagokból készül, aminek prémium megjelenését még az unokáid is élvezhetik!

Illatos, környezetbarát festékek

Minden termék 100%-ban környezetbarát festéssel készült. Prémium dísztárgyaidtól még a kisgyermekeidet sem kell féltened!

Grafikus tervezte

Bárki is érkezzen az otthonodba, biztos lehetsz benne, hogy a Katkaringó termékei felkeltik a figyelmet.