Barion Pixel

Fából készült, festett tortatartók. Használhatod torta állványként, vagy sütemény kínálóként, de szuperül díszíthető az ünnepi asztal is vele. Kötelező lakásdekorációs elem minden lakásba!

Keményfából készült 14cm magas, állítható fa betűk. Ezek a szépségek egyedi igények alapján rendelhetők. Kiváló választás esküvőre, évfordulóra születésnapra, vagy a szoba bármely sarkába.

Egyedi lakásdekorációs termékek, odaadás és tartósság a Katkaringónál!

„Szeretem a múltat. A régi bútorokat, ruhákat, a régi kézírást, míves tárgyakat. Szeretem, hogy látom bennük a munkát, az igényességet és az embert, aki hetekig, vagy hónapokig dolgozott rajtuk. Fontos számára, hogy olyan munkát adjon ki a kezéből, amit még generációk használhatnak.

Ezzel szemben ma az a fontos, hogy mindent olcsón és gyorsan oldjunk meg. Nem számít az alapanyag minősége és a kivitelezés, úgyis ráununk, és lecseréljük. A Katkaringó azokat hivatott szolgálni, akiknek igénye hogy minőségi lakásdekorációs tárgyak vegyék körül. 

Olyan termékek ezek, amik nem tömegével készülnek, amiket a gyerekeid és azok gyerekei is használhatnak majd, mert nem csak egy hétig őrzik meg a jelenlegi állapotukat.

Készítésük közben arra törekszem, hogy ezekhez a tárgyakhoz is kapcsolódjanak olyan családi emlékek, amik érdemessé teszik őket ahhoz, hogy meséljenek majd a Nagyi sütijeiről, vagy a benne tárolt kincsekről. Ezek új tárgyak, amiket Te töltesz meg mesével a következő generáció számára is!