Barion Pixel

Miről szól a Katkaringó?

A Katkaringó egyedi lakásdekorációs tárgyak tervezésével és kivitelezésével, valamint bútorok felújításával foglalkozik. 

Olyan stílusú emberek találhatják meg itt a számukra ideális szolgáltatást, akik szeretik átélni a fabútorok által sugárzott természetett harmóniát.

Katkaringó

Céljaim

Manapság legtöbben csak a nagy multik által gyártott tömegtermékeket vásárolják. Szinte teljesen kiveszőben van az egyediség. A Katkaringót azért hoztam létre, hogy azok, akiknek még számítanak a minőségi alapanyagok, szeretik a fa természetesen érintését és igazán stílusos megjelenést akarnak kölcsönözni otthonuknak, azok megtalálhassák számításaikat!

Értékek megőrzése

Szeretem, ha egy bútor nem csak tárgy, hanem értéket is képvisel. Célom, hogy első pillantásra is nyilvánvaló legyen, hogy készítője teljes odaadással, aprólékos kézimunkával készítette el.

Minőség megőrzése

Csakis kiváló minőségű, fa alapanyagokkal dolgozom. Olyan minőségű festéssel és felületkezeléssel zárom a munkám, aminek hála generációkon keresztül élvezheti a családod a munkám gyümölcsét!

Fenntarthatóság

Számomra fontos, hogy elszakadjunk a külsőségektől és foglalkozzunk környezetünkkel is. Munkám során természetes alapnyagokkal dolgozom, amik nem károsítják környezetüket és akár babarát is lehet!