Barion Pixel

Fa dekor betűk, babaszoba dekoráció, esküvői ajándék

Elkészülési idő, rendelés esetén: kb. 7 munkanap (külön jelzem a megadott e-mail címen, ha ettől eltérő határidőt tudok csak vállalni).

A fenti határidőt akkor tudom vállalni, ha a raktáron lévő betűkből választasz (a kiválasztott betű mellett látható a készleten lévő mennyiség), és a grafika pedig az itt bemutatott négy verzió valamelyike.

Ha egyéb elképzelés/igény van, vedd fel velem a kapcsolatot!

Az alábbi grafikákból választhatsz

Páros dekor betű csomag

Három betű található a csomagban. A két nagybetű a keresztneveitek kezdőbetűje, és egy & jel az összetartozást szimbolizálva. A 14 cm magas keményfa betűkhöz azért választottam a kék színt, mert a bizalmat jelképezi. Az A betűre a len virágot rajzoltam, az M betűre pedig a gyűszűvirágot. Nyílván ezt a saját betűitekre átfordítom. Mindkét gyógynövény jót tesz a szívünknek. A len olaja értékes a szív és a keringés egészségének megőrzésében. A gyűszűvirág leveleiből pedig glikozidokat vonnak ki, amelyekkel szívbetegségeket gyógyítanak. Mindkét növény erősen mérgező, de megfelelő előkészítés után gyógyírt jelenthetnek. Érzed a párhuzamot a szerelemmel? 😉

Keményfából készült 14 cm magas, állítható fa betűk, és egy & jel, ami 10 cm magas.

A keményfa azt jelenti, hogy minden esetben igazi, fa pallókból kerül kivágásra a betű. Nem préselt fa, nem ragasztott darabokból, a fán kívül nem tartalmaz semmilyen más anyagot az alap. Nem mellékesen a keményfa, az tényleg kemény fa. Nem tudod a körmöddel benyomni, mint például a fenyő esetében, tehát sokkal időtállóbb alapanyag.

Az alapra a festett mintát környezetbarát krétafestékkel és akrillal viszem fel. Lehetőség van előzetes egyeztetésre a színek, és a minta tervezésben. Fontos, hogy ezt a nemes alapanyagot nem festem soha teljes egészében, mert az eredeti felület is gyönyörű és simogatni való.

A végső felületkezelés pedig illatos (narancs és fahéj) wax segítségével történik.

A betűket állíthatod polcra, vagy akasztó kérésével teheted falra is. Fontos tudni, hogy a P, F és J betűk esetében sajnos nem megoldott, hogy megálljon a saját lábán, így itt csak az akasztós verzió működik.

Ár: 9 000 Ft