fbpx

“Egyke” szék sorozat

Sok festésre váró székem van. Sajnos, mint utólag kiderült, egyik sem egyforma. Első nekifutásra kétségbe estem, hogy akkor most mi lesz velük. Aztán agyaltunk rajta, meg másokkal is megosztottam a dilemmám. Ez mindig beválik!

Egy barátnőm mondta, hogy egy időben szék volt az éjjeliszekrénye. Tök jó ötlet, mert egyszerre teheted rá a ruháidat, és használhatod lámpa és könyv tárolására az ágy mellett.

Az is eszembe jutott, hogy a bejárat elé kirakom, és arra teszem az adott alkalomnak, évszaknak megfelelő dekorációt. Ilyen sorozat várható, aminek az első tagját most mutatom fázisfotókon.

A sztori pedig a következő:

Csiszolás után ment rá latex falfesték. Kicsit megbolondítottam a színét színezőpasztával. A csiszolás közben fontos dologra hívnám fel a figyelmeteket! Nagyon fontos pormaszkot használni!!!!! Én nem tettem, és este olyan fejgörcsöm volt, hogy kiadtam a vacsorámat is. Nem volt kellemes, de egy életre megtanultam a leckét 😀 .

Két rétegben szépen fedett a festék. Aztán akrillal vittem fel a mintát, amit magam terveztem. Végül lakkoztam.

Lakkozáskor újra tanultam valamit. Itt-ott foltos lett. Az ilyen jelenséget átvérzésnek hívják, és blokkolóval tudtam volna kiküszöbölni, vagy sötét színnel.

Van még hasonló szék, így folytatása következik a tökéletesítésnek….

 

Kata

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Tulipános lóca?

Hogy miért a kérdőjeles egy tulipános lóca? Hát azért, mert ez igazából nem is lóca, hanem pad, mégis gyakran használjuk rá a lóca szót. A

Bemosásos technika

Festett bútornál régi hatást nem csak visszacsiszolással, vagy száraz ecset technikával érhetünk el, hanem…

Legyél te is VIP tag!