Barion Pixel

Bútorfestés

Régi emlékek új külsőben!

Szeretnéd megőrizni régi fa bútoraid, melyek oly sok szép emlékkel táplálnak nap mint nap? Kérj egyedi bútorfestést és legyen a múltad a jelened!

Amit tőlem kapsz, az nem csak egy bútor az étkeződbe. Az egy bútor, amit elődeid használtak és szerettek. Tele van ízekkel, illatokkal, érintésekkel emlékekkel. Tele van olyan dolgokkal, amik Rólad szólnak, ezért úgy alakítom át, hogy a munkám után is ezt érezd, mégis használni tudd a saját otthonodban is. Célom, hogy a múltad lehessen a jelened!

Festett pad virágmintával

Fókuszban a környezet!

A bútorfestés környezetbarát festékkel és akrillal történik. A festés zárására illatos (narancs és fahéj) wax szolgál, ami a felületet víztaszítóvá, de nem vízállóvá teszi. Ez azt jelenti, hogy a víz cseppekké áll össze a felületen, letörölhető. Nedves ruhával tisztítható. A festés során nem kerül semmilyen káros anyag a bútorra! Akár babák környezetében is biztonsággal tartható minden termékem! 

Rendeld meg saját stílusodban!

Lehet akár koptatott, használt hatású, kiemelhetjük a faragott részeket, vagy kiegészíthetjük díszlécekkel, faragványokkal utólag is. Ha azt szeretnéd festhetek modern, esetleg geometrikus mintás darabot is.

Fókuszban a környezet!

A bútorfestés környezetbarát festékkel és akrillal történik. A festés során nem kerül semmilyen káros anyag a bútorra! Akár babák környezetében is biztonsággal tartható minden termékem! 

A tárgyak festésekor, és az alapanyagok kiválasztásánál minden esetben arra törekszem, hogy a legtermészetesebb anyagokat használjam. Igyekszem csak natúr fával dolgozni, a festékek esetében pedig mindig a vízbázisúakat részesítem előnyben. Első sorban krétafestékkel dolgozom, amit kifejezetten bútorfestéshez fejlesztettek ki. Nem büdös, és nem káros a környezetre.

Bútorfestés a saját stílusodban!

Különböző stílusú bútorok festését vállalom. Mutatok pár képet a saját korábbi munkáimból is, de ha a neten böngészve találsz valami izgalmas festett bútort, abból is kiindulhatunk. Amikor azon gondolkozol, hogy milyen legyen a bútorod, akkor érdemes az alapján dönteni, hogy milyen környezetbe kerül, mi lesz a funkciója. A használt anyagok is nagyban függnek attól, hogy vizes, párás környezetbe kerül, gyerekszobába, vagy nappaliba.

Kérj árajánlatot egyedi bútorfestéshez!

Ahhoz, hogy árajánlatot tudjak adni bútofestésre, az alábbi adatokra van szükségem: 

A fenti adatok alapján tudok adni egy nagyjábóli árajánlatot. A régi bútorok általában fényképen jobban mutatnak. Tényleges állapotfelmérés inkább személyesen valósítható meg, de ahhoz hogy legyen egy kiindulási árajánlat, megfelel a fénykép.

Van olyan állapot (pl. szúrágta felület, aktív szúnyomok), ami jelentős mértékben meghosszabbítja a felújítás menetét. A munkám első fázisa mindig a szerkezet átnézése, javítása. Csak jó állapotú bútort érdemes festeni, mert a szoruló ajtók az új kinézettel is zavaróak lesznek. Tehát nagyon fontos, hogy a bútor szerkezetileg ép legyen!

Fontos továbbá, hogy a bútor tiszta legyen. Ha olyan helyen volt, akkor fontos a zsírtalanítás is! Minden esetben vízbázisú (nem büdös), környezetbarát anyagokkal dolgozom, ami csak zsírmentes, tiszta felületre vihető fel.

 

Fontos, hogy bútort postázni nem tudok, így azt csak a műhelyben (9792 Bucsu, Rohonczi utca 11.) lehet átvenni, vagy kisebb bútor esetében a környéken házhoz viszem!

    Az űrlap eküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatót!